Японське агентство співробітництва JICA планує відкрити офіс у Києві – Шмигаль

Японське агентство співробітництва JICA планує відкрити офіс у Києві – Шмигаль

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив із президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) Акіхіко Танакою відбудову України та започаткування державно-приватного партнерства.

Про це Денис Шмигаль написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) реалізовує в Україні програму екстреного відновлення на суму понад 500 млн доларів. Мова йде про проєкти у сфері транспорту, гуманітарного розмінування, зміцнення енергетичної системи, відновлення галузі сільського господарства, сфер охорони здоров’я та освіти. Обговорили сьогодні з президентом агентства Акіхіко Танакою відновлення України та започаткування проєктів державно-приватного партнерства", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр України подякував уряду Японії за послідовну підтримку, зокрема, через механізми JICA, та за реалізацію спільного з Камбоджею проєкту у сфері гуманітарного розмінування.

Читайте також: Гроші на відбудову: Кубраков зустрівся з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва

"Розраховуємо на розширення співпраці в цій галузі, так само як і в галузі підтримки малого й середнього підприємництва", - додав глава українського уряду.

Також, як повідомив прем'єр-міністр, JICA має намір відкрити офіс у Києві. Як зазначив прем'єр, це зробить координацію дій більш швидкою задля кращої реалізації спільних проєктів.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) реалізують дві фази Програми з екстреного відновлення України на загальну суму понад 575 млн доларів.

Фото: Телеграм Денис Шмигаль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-