У Яворові після капремонту відкрили стадіон за програмою «Велике будівництво»

У Яворові після капремонту відкрили стадіон за програмою «Велике будівництво»

Фото
Укрінформ
У Яворові на Львівщині завершився капітальний ремонт місцевого стадіону.

Як передає Укрінформ, про це начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив у Телеграмі.

«Тепер замість старого футбольного поля з легкоатлетичними біговими доріжками мешканці громади мають цілий комплекс спортивних об’єктів: відреконструйоване футбольне поле, баскетбольний майданчик, два мініфутбольні майданчики, тренувальне поле, поліуретанові легкоатлетичні доріжки та сектори, тренажерний майданчик, трибуни, які вміщають близько тисячі осіб, а також адміністративні та господарські приміщення», - розповів Козицький.

Читайте також: У новому полтавському споркомплексі «Акварена» пройшли перші змагання

Він додав, що випробовували нове футбольне поле під час товариського матчу футбольні клуби ветеранської збірної України та ветеранів Яворова.

Перший удар по м'ячу зробив захисник України Петро Буряк, який внаслідок важкого поранення втратив обидві ноги та пальці лівої руки. У Superhumans Center йому повернули втрачені можливості.

Як повідомлялося, реконструкцію стадіону розпочали у 2021 році в межах Програми Президента України «Велике будівництво»; на роботи витратили понад 32 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-