В Україні потребують модернізації всі комунікації, що лишилися у спадок від СРСР – Кубраков

В Україні потребують модернізації всі комунікації, що лишилися у спадок від СРСР – Кубраков

Укрінформ
Уряд має намір розпочати комплексне відновлення систем водопостачання та опалення по всій країні і запрошує приватний сектор до співпраці із комунальними підприємствами, що працюють в цій сфері.

Як передає Укрінформ, про це заявив віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков під час Конференції з питань відновлення України в Лондоні.

«Ми співпрацюємо з муніципальними підприємствами на місцях і запрошуємо приватний сектор залучитися до цієї роботи. Адже нам потрібно відновити системи опалення та водопостачання не лише у постраждалих регіонах, а скрізь, тому що ми користуємося комунікаціями, які залишилися нам ще з часів Радянського Союзу. Відповідно, ми хочемо модернізувати їх разом із партнерами», - наголосив Кубраков.

Окремо він наголосив на потребі комплексної відбудови населених пунктів, що постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Читайте також: Україна та ООН створять Фонд відновлення громад – Кубраков

«Тут ключовим пріоритетом є не тільки відбудова цих міст та селищ, але і забезпечення доступу до води і створення добробуту для людей», - підкреслив віцепрем’єр.

Як повідомляв Укрінформ, 21 червня на полях Конференції з відновлення України в Лондоні Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Сторони обговорили залучення приватного бізнесу для підтримки економіки України.

Фото з сайту nikcenter.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-