Зеленський розповість про аспекти трансформації України на Лондонській конференції з відбудови

Зеленський розповість про аспекти трансформації України на Лондонській конференції з відбудови

Укрінформ
В рамках конференції з відбудови України, яка відбудеться в Лондоні 21 червня, Президент України Володимир Зеленський представить частину аспектів філософії трансформації України.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у вечірньому відеозверненні.

«Вже почалися перші зустрічі в Лондоні в межах конференції з відбудови України, яку ми готували разом із британськими друзями. Вже відбулися дискусії у Швейцарії та Німеччині, у Франції та Італії. Є робота різного рівня заради нашого відновлення. І ми спрямовуємо цю роботу так, щоб наша відбудова, наше відновлення стали не лише проєктами будівництва, а глобальним проєктом захисту. Відбудована Україна, трансформована Україна, зміцнена Україна – це носій безпеки й гарант безпеки, це захищеність від будь-яких форм російського терору й захист від будь-яких повторень російської агресії. Завтра на лондонській конференції представлю частину аспектів нашої філософії трансформації України. Повний же сенс буде представлений пізніше цього місяця. І вже в Україні», - наголосив Президент.

Читайте також: Шмигаль: Розпочинаємо роботу в Лондоні для участі в Конференції з питань відновлення України

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародна конференція з відновлення України, яка має відбутися 21 червня у Лондоні, дозволить скоординувати зусилля уряду України, Європейської комісії та інших міжнародних партнерів із швидкого відновлення України, яке має розпочатися ще до завершення війни.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-