Вінниччина отримала від фонду UNOPS шістнадцять генераторів

Вінниччина отримала від фонду UNOPS шістнадцять генераторів

Фото
Укрінформ
Вінниччина отримала від фонду UNOPS шістнадцять генераторів, їх передали у розпорядження комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго».

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Дякую за сприяння Мінрегіону України: ОВА отримала 16 генераторів від фонду UNOPS Ukraine (United Nations Office for Project Services) у рамках проєкту «Посилення стабільності постачання тепла населенню України», що фінансується Українським гуманітарним фондом. Метою проєкту є зміцнення стабільності постачання тепла та електроенергії населенню України», - йдеться у повідомленні.

16 генераторів від фонду UNOPS передали «Вінницяоблтеплоенерго» / Фото: Вінницька ОДА

Як зазначається, отримані генератори обласна влада передала у розпорядження комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго». Це 14 генераторів AKSA APD35A (потужністю 28 кВт) та два генератори AKSA APD75A (потужністю 60 кВт) загальною вартістю понад 6 млн грн.

Отримане електрогенеруюче обладнання буде розподілено в 13 громад області. Генератори будуть встановлені у котельнях, які забезпечують теплом лікарні, а також в Обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, навчально-реабілітаційному центрі тощо.

Читайте також: На Дніпропетровщині енергетики відновлюють електропостачання

Це вже друга партія такої допомоги від міжнародного фонду UNOPS. Перший наданий фондом потужний дизельний генератор уже встановили у місті Ладижин, яке залишилося без тепла через ворожі ракетні обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-