В Україні випустили благодійну колекцію одягу та аксесуарів із кіберзахистом

В Україні випустили благодійну колекцію одягу та аксесуарів із кіберзахистом

Фото
Укрінформ
Бренд технологічного одягу Riotdivision та один із лідерів України у сфері кібербезпеки CyberUnitTech об’єднали зусилля, щоб створити колекцію Cyber Warfare Legion. Весь прибуток перекажуть на закупівлю генераторів для лікарень через UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті бренду.

До колекції увійшли футболки з бавовни, худі з принтом від художника Олега Семака, сумки-месенджери для ноутбуків і сумки-гаманці для телефонів із кіберзахистом, вироблені з використанням тканини Фарадея, яка блокує сигнали 2G, 3G, 4G, 5G, Bluetooth і Wi-Fi.

«Колекція CWL — результат синергії двох потужних компаній, їхніх команд і лідерів. Концептуальний дроп був задуманий, щоб об’єднати дві індустрії, дизайнерську і технологічну, та створити продукт міжнародного рівня», - зазначив СЕО CyberUnitTech Єгор Аушев.

Cyber Warfare Legion — це перша колекція від Riotdivision, яку створили під акомпанемент роботи генераторів. Тому мета ініціативи є досить символічною: весь прибуток від продажу перекажуть через платформу UNITED24 на закупівлю генераторів для українських лікарень.

Читайте також: Залужний пожертвував ЗСУ мільйон доларів зі своєї спадщини

«Неймовірно складно працювати в сутінках, шукаючи правильний варіант оброблення кишень у худі. Але водночас це дозволяє зрозуміти, який титанічний труд здійснюють наші лікарі, рятувальники, які в темряві виконують набагато складнішу роботу. Маємо надію, що цей одяг подарує людям більше світла. У прямому та переносному значеннях», — зазначив стратег бренду Riotdivision Платон Осадчий. 

Купити речі з колекції Cyber Warfare Legion можна в магазині та на сайті Riotdivision з доставкою у будь-яку точку світу, зокрема завдяки сервісу DHL.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-