У Вінниці 20 «пунктів незламності» отримали гранти на покращення умов перебування людей

У Вінниці 20 «пунктів незламності» отримали гранти на покращення умов перебування людей

Укрінформ
У Вінниці 20 переможців конкурсу, оголошеного Фондом громади «Подільська громада», отримали гранти на підсилення «пунктів незламності» та покращення умов перебування людей.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.

«Наш конкурс мав за мету укріпити позиції і поліпшити умови у 20 пунктах Незламності Вінницької громади. Переможців визначала конкурсна комісія на основі заповнених анкет відповідно до чітких критеріїв. Оцінювали передусім комплексність і якість заповнення заявки, мотивацію участі, чіткий і деталізований бюджет, обґрунтування витрат, відповідність результатів меті конкурсу. Окремим плюсом вважався розписаний власний внесок від учасників», – повідомила голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.

За її словами, до участі в конкурсі були запрошені представники ДСНС, закладів освіти, культури і спорту, центрів підліткових клубів, торговельних центрів, на базі яких розгорнуті острівці тепла й безпеки. Загалом на конкурс надійшло понад 30 заявок від юридичних неприбуткових організацій, які відповідають за роботу пунктів Незламності. 

Двадцятеро переможців підписали угоди з «Подільською громадою», згідно з якими вони отримають фінансову підтримку в розмірі 20 тисяч гривень на покращення умов у пунктах незламності за умови співфінансування – не менше 2 тисяч гривень. Вони складуть чіткий перелік витрат, які оплатить Фонд громади. Придбані товари та послуги передаватимуться у «Пункти незламності».

Читайте також: Німеччина передала в «пункти незламності» Вінниці генератори, обігрівачі та радіостанції

Окрім того, кожен пункт-переможець отримає пакунок з речами першої потреби. 

Конкурс грантів «Підсилення пунктів Незламності» реалізується Фондом громади «Подільська громада» за фінансової підтримки GFCF – The Global Fund for Community Foundations.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-