Чернігів отримав два потужні генератори із Франції

Чернігів отримав два потужні генератори із Франції

Фото
Укрінформ
Котельня, яка обслуговує мешканців 16-ти житлових будинків Чернігова, а це 357 споживачів, отримала із Франції 35-ти кіловатний генератор, що виробляє і відпускає теплову енергію до цих квартир: ще один генератор працюватиме в пункті незламності.

Про це повідомляє АТ "Облтеплокомуненерго" на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Після липневого візиту на Чернігівщину Надзвичайного та Повноважного посла Франції в Україні Етьєна де Понсена та президентки французького регіону Іль-де Франс Валері Пекресс було сформовано спільну робочу групу, яка визначила пріоритетні напрями співпраці, зокрема, і потребу у дизель-генераторах для найбільш вразливих об'єктів міста.

В результаті плідної роботи та за сприяння посольства Франції в Україні (Ambassade de France en Ukraine), Чернігову передано 2 генератори. Один з яких вже встановлений на котельні мікрорайону міста, що інший генератор, за інформацією Чернігівської міської ради, забезпечуватиме стабільну роботу пункту незламності, розташованого в одній зі шкіл Чернігова", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Польща передала українським прикордонникам десять генераторів

У міській раді підтверджують, що співпраця з французьким регіоном Іль-де Франс триває, тож ця допомога - не останнє підсилення критичної інфраструктури міста, в тому числі об’єктів теплогенерації.

Читайте також: Херсон отримав з Німеччини сім потужних генераторів

У Чернігівській області російські війська залишили після себе понад 8 тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% - це житло. Розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено понад 1100 км автомобільних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-