В Україну прибули 52 трансформатори від Hitachi Energy

В Україну прибули 52 трансформатори від Hitachi Energy

Укрінформ
В Україну прибули 52 трансформатори від технологічної компанії Hitachi Energy для відновлення енергосистеми, пошкодженої російськими обстрілами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДТЕК у Фейсбуці.

«Завдяки спільним зусиллям Групи ДТЕК та Hitachi Energy Ukraine й Hitachi Energy Poland в Україну прибули 52 трансформатори для відновлення електропостачання. Нові трансформатори, які вкрай необхідні для швидкого повернення світла в домівки українців, мають замінити ті, що були пошкоджені російськими ракетами та дронами», - йдеться в повідомленні.

У компанії уточнили, що доставлені трансформатори – це безпрецедентна допомога та вияв підтримки Україні від міжнародного партнера. Адже компанія налагодила власне виробництво трансформаторів таким чином, що замовлення для України стали пріоритетними; необхідне обладнання виготовлено та поставлено втричі швидше попередньо заявлених термінів.

Читайте також: В енергосистемі суттєвий дефіцит - аварійні відключення ввели у Києві та п’яти областях

Як повідомлялося, починаючи з 10 жовтня, росіяни випустили на українські енергетичні об'єкти понад тисячу ракет і дронів. Енергосистема витримала дев’ять хвиль масованих терористичних атак. Через пошкодження енергетичної інфраструктури по всій території України запроваджуються погодинні та екстрені відключення світла.

Фото: Hitachi ABB Power Grids

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-