Міжнародний приватний бізнес хоче допомогти, створюючи нові робочі місця в Україні – ООН

Міжнародний приватний бізнес хоче допомогти, створюючи нові робочі місця в Україні – ООН

Укрінформ
Міжнародний приватний бізнес зацікавлений у допомозі людям в Україні, зокрема, шляхом створення нових робочих місць для них у сфері малого та середнього бізнесу.

Про це заявив заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Мартін Гріффітс на спільному з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є ряд ознак, які вказують на те, що існує велика зацікавленість міжнародного приватного бізнесу в допомозі людям в Україні, і саме цю допомогу намагається мобілізувати українська влада… Ми маємо забезпечити роботу малого і середнього бізнесу в Україні», - сказав Гріффітс.

У цьому контексті він навів приклад вкладення донорських коштів у хлібопекарню в Миколаєві, щоб забезпечити хлібом також Херсон.

Читайте також: ООН готує нову програму допомоги українцям на випадок зимової хвилі переміщення

"Таким чином понад 200 людей повернулися на свої робочі місця. Це подвійна вигода, яку ми маємо забезпечувати, тому що життя має тривати, люди повинні мати можливість повернутися до нормального життя», - наголосив заступник генерального секретаря ООН.

Читайте також: ООН спрямувала понад $4,5 мільярда на гуманітарну допомогу населенню України - Шмигаль

Як повідомлялося, заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань, Координатор надзвичайної допомоги Мартін Гріффітс 12 грудня прибув до України з чотириденним візитом, під час якого посадовець, зокрема відвідав Херсон, Миколаїв та Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-