Данська компанія передала Чернігову вантаж із генераторами

Данська компанія передала Чернігову вантаж із генераторами

Укрінформ
Дві вантажівки з потужними генераторами у п'ятницю прибули до Чернігова від данської компанії ROCKWOOL - це вже друга партія допомоги від неї. 

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"Ми розуміємо, наскільки важливо, особливо взимку, бути зі світлом та теплом. Тож намагаємося допомогти найнеобхіднішим. Сьогодні – це генератори", — зауважив керівник українського представництва компанії Сергій Курдюков.

За словами першого заступника начальника Чернігівської ОВА Костянтина Мегема, гуманітарну допомогу вже перенаправили у громади з найкритичнішою ситуацією. Першочергово її отримали пункти незламності та медико-соціальної допомоги, інтернатні заклади. Також один потужний генератор поїхав у модульне містечко в Новому Бикові. Крім того, генераторами забезпечили казначейські органи Ніжина та Прилук, Чернігівський водоканал.

До кінця року планується ще один вантаж з тентами та генераторами.

Читайте також: Корея надасть Україні високопотужні генератори

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада Європарламент спільно з мережею Eurocities, яка включає понад 200 європейських міст, запустили кампанію Generators of Hope ("Генератори надії") з відправки до України електрогенераторів та трансформаторів.

Фото: Телеграм В'ячеслава Чауса

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-