Представники посольств п'яти країн відвідали Ірпінь

Представники посольств п'яти країн відвідали Ірпінь

Фото
Укрінформ
Представники посольств Великої Британії, США, Канади, Швеції та Швейцарії у четвер були в Ірпені.

Про це у Телеграмі поінформував мер Ірпеня Олександр Маркушин, передає Укрінформ.

«Усі ці посольства є донорами фонду «Партнерство за сильну Україну» (RFRU), із яким близько місяця тому ми підписали меморандум про співпрацю», - уточнив він.

Маркушин заявив, що у рамках їхніх домовленостей фонд «Партнерство за сильну Україну» допомагає місту із ремонтом в Ірпінському академічному ліцеї, з облаштуванням там укриття, а також з ремонтом укриттів у дитсадку «Сонечко» та у будинку на вулиці Шевченка, 5.

«Ми щиро віримо, що після цієї нашої зустрічі ми отримаємо додаткову допомогу від цих успішних і сильних країн. Адже зараз головним вектором нашої роботи є відновлення житла ірпінців, які залишилися без даху над головою», - поінформував чиновник.

Читайте також: Міністр оборони Італії відвідав Ірпінь

Тому, за словами посадовця, гостям були роздані презентації пошкоджених об’єктів, показані відео презентації, і їм також розповіли про Фонд відновлення Ірпеня і платформу irpinhelp.com, де можна адресно допомогти у відбудові пошкоджених будинків.

Як повідомлялося, 4 серпня глава КОВА Олексій Кулеба заявив, що Київщина підписала Меморандум з Фондом «Партнерство за сильну Україну», що передбачає відновлення життєдіяльності громад, постраждалих від повномасштабного вторгнення рф.

Фото: Маркушин Олександр / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-