Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей із послами різних країн щодо швидкого відновлення України

Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей із послами різних країн щодо швидкого відновлення України

Укрінформ
Заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко вже провів понад 20 зустрічей з послами різних країн щодо швидкого відновлення України.

Про це Тимошенко, який перебуває з робочою поїздкою у Рівненській області, повідомив в прямому ефірі об'єднаного марафону.

«…Fast Recovery план - це один з найголовніших пріоритетів. Це план швидкої відбудови того, що потрібно відбудовувати вже зараз і те, що саме необхідно людям. У Fast Recovery план входять: житло людей, приватні та багатоквартирні будинки, школи й садочки, медичні заклади, мережі електро-, газо-, водо- та теплопостачання», - зазначив Тимошенко.

Також він акцентував, що спілкується кожного дня з нашими партнерами, вже провів понад 20 зустрічей з послами різних країн, в контексті допомоги Україні.

«Тепер щодо фінансування Fast Recovery плану: щось вдається самотужки з бюджету України. До прикладу - вчора на Київщині було передано сім’ям, які втратили житло, перші 5 приватних будинків, які збудовані за декілька місяців. Також учора в Бучанському районі було відкрито повністю новий садочок, який починав будуватися в 2021 році, його добудували вже після деокупації Київщини і тепер він буде слугувати на радість дітлахам», - додав Тимошенко.

Читайте також: Тимошенко обговорив із послом Швеції план відновлення України

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою обговорив активну роль цієї країни у питанні відновлення та продовження плідних двосторонніх відносин після закінчення розв'язаної росією війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-