Глава МЗС Естонії побував у Чорнобилі та Гостомелі

Глава МЗС Естонії побував у Чорнобилі та Гостомелі

Укрінформ
Естонська делегація на чолі із міністром закордонних справ Естонії Урмасом Рейнсалу та Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском відвідала Київщину.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Київської ОВА, передає Укрінформ.

«Разом із представниками Київської ОВА почесні гості побували у Чорнобилі, зокрема на ЧАЕС, яка з перших днів російського вторгнення опинилися під окупацією. У ході візиту до Гостомеля учасники оглянули аеродром ДП «Антонов» та знищений російською армією літак АН-225 «Мрія», - поінформували у КОВА.

Делегація висловила слова підтримки та засудження повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Представники двох країн домовилися про візит пана Каймо Кууска до Київської ОВА для налагодження більш предметного діалогу та тісної співпраці у питаннях відновлення Київщини.

В ОВА в свою чергу висловили щиру вдячність народу та уряду Естонії за непохитну позицію щодо війни в Україні та всебічну допомогу.

Читайте також: Естонія прибере з вулиць усі радянські пам'ятники

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Естонії Естонської Республіки Урмас Рейнсалу поінформував, що Естонія подасть пропозицію про заборону туристичних віз громадянам рф до країн Європейського Союзу найближчого тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-