На реанімобілі для важкопоранених зібрали вже понад $2 мільйони

На реанімобілі для важкопоранених зібрали вже понад $2 мільйони

Укрінформ
На платформі United24 для придбання автомобілів швидкої медичної допомоги типу С, які дозволять швидко та безпечно доправляти до лікарні важкопоранених, вже зібрали понад 2 мільйони доларів.

Як передає Укрінформ, про це дружина Президента Олена Зеленська повідомила у Телеграмі.

“У четвер ми оголосили збір коштів на реанімобілі, і вже є понад 2 мільйони доларів. Це означає, що зможемо придбати 20 автомобілів швидкої медичної допомоги типу С, щоб рятувати життя українців у гарячих точках та в тилу”, - зауважила вона.

Зеленська подякувала кожному, хто зробив донейт на United24.

Перша леді запропонувала переглянути відео “про те, як швидкі, на які підуть ці кошти, допомагають нашим медикам робити свою неймовірну справу”.

Читайте також: росіяни обстрілами вивели з ладу в Україні 87 «швидких»

“Коли лік у боротьбі за життя йде на хвилини, “ми встигнемо вас довезти” – найбажаніші слова”, - зауважила дружина Президента.

Зеленська нагадала, що “сьогодні о 16:15 стартує Саміт перших леді та джентльменів, його дивитимуться у понад 20 країнах".

“Вірю, що разом ми встигнемо зібрати ще більше коштів, щоб іще більше реанімобілів мчало до лікарень, щоб ми встигли врятувати якомога більше людей”, - наголосила дружина Президента.

“Стежити за дискусіями в межах Саміту можна онлайн на одному з майданчиків: на моїй офіційній сторінці у Facebook, на сайті заходу, на YouTube-каналі Офісу Президента, - додала Зеленська та запросила приєднуватись “до обговорення, у центрі якого – людина”.

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня Зеленська анонсувала збір коштів через фандрейзингову платформу United24 для придбання автомобілів швидкої медичної допомоги типу С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-