Зеленська отримала листа від першої леді США

Зеленська отримала листа від першої леді США

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Сполучених Штатів Америки Джилл Байден написала листа першій леді України Олені Зеленській, де запевнила у підтримці програми відновлення ментального здоров’я українців.

Листа дружині глави Української держави передала посол США в Україні Бріджит Брінк, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Олени Зеленської.

«Пані Брінк передала мені листа – відповідь від першої леді США Джилл Байден, з якою у травні ми разом відвідували в Ужгороді сім’ї вимушених переселенців. Тоді пані Байден на власні очі побачила, скільки жаху пережили наші мами, рятуючи дітей від війни, з якими психологічними наслідками російської агресії доведеться рости нашим дітям. Тож у листі вона запевняє: Сполучені Штати надаватимуть всебічну підтримку в розробці нашої програми відновлення ментального здоров’я українців – як в Україні, так і турбуючись про біженців, які знайшли прихисток у США», - розповіла дружина Президента України.

Олена Зеленська висловила вдячність США за допомогу.

«Постійний діалог, нові спільні проєкти – це свідчення того, що наша співпраця – і дружба – щодень міцніші», - зазначила вона.

Читайте також: Перша леді США просить путіна припинити «цю безглузду та жорстоку війну»

Як повідомлялося, перша леді США Джилл Байден на початку травня побувала із візитом в Ужгороді, де зустрілася з дружиною Президента України Оленою Зеленською.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-