Кириленко підтримує Президента в тому, що в Україні вже не може бути замороженого конфлікту

Кириленко підтримує Президента в тому, що в Україні вже не може бути замороженого конфлікту

Укрінформ
Керівник Донецької військової адміністрації Павло Кириленко повністю підтримує Президента Володимира Зеленського в тому, що в Україні вже не може бути замороженого конфлікту взагалі.

Про це він повідомив на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Не може бути замороженого конфлікту взагалі. Звичайно, я повністю підтримую Президента України, і не можу бути іншої думки, коли він каже, що тут не може йтись про якесь заморожування. Бо стільки, скільки ми витримали, вистояли - мало хто в це вірив. Надалі – це визволення всієї нашої території України, це основне», - заявив очільник області.

Він підкреслив, що нам не потрібно ані клаптика землі будь-якої іншої держави, і тим більше тієї держави, з якою нас зараз поєднують лише кордони, і так і буде, це російська федерація.

Кириленко зазначив, що плани ворога вщухають і змінюються настільки, «наскільки сильно, професійно і потужно діємо ми».

Читайте також: Північ вже звільнена, повертаємо Харківщину і стримуємо загарбників на Донбасі - Зеленський

«Тому нам необхідно нарощувати цю силу. Я розумію, які є труднощі і складнощі, але ми повинні триматися», - наголосив керівник ОВА.

Він додав, що його оптимізм завжди йде після реалізму, і він вірить в Україну та її Збройні сили.

«У мене оптимізм у житті взагалі, і не тільки, коли відбулося повномасштабне вторгнення. Ми всі повинні розуміти, що на Донеччині війна триває з 2014 року, мій оптимізм іде після реалізму, після реалій сьогодення», - сказав Кириленко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив під час виступу у відеоформаті на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, що Україна не погодиться на заморожений конфлікт із російською федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-