ОАЕ направили 50 тонн гумдопомоги та «швидкі» для України

ОАЕ направили 50 тонн гумдопомоги та «швидкі» для України

Фото
Укрінформ
Обʼєднані Арабські Емірати направили літак з 50 тоннами гуманітарного вантажу та обладнаними машинами швидкої допомоги для України.

Про це повідомило Посольство України в ОАЕ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«ОАЕ направили черговий літак з гуманітарною допомогою Україні. 50 тонн гуманітарного вантажу та повністю обладнані машини швидкої допомоги прибули сьогодні до Варшави», - зазначило посольство.

Дипломати додали, що заступник міністра закордонних справ України Дмитро Сенік подякував керівництву ОАЕ та міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва країни за швидку відповідь на гуманітарні виклики. При цьому зазначалось, що кожний літак демонструє справжні зусилля Еміратів по забезпеченню життєво необхідних потреб українців, постраждалих внаслідок російської військової агресії.

У свою чергу, посол ОАЕ в Україні Салем Ахмад Аль-Каабі повідомив, що упродовж березня Емірати створили повітряний міст, забезпечивши доставку і передачу українській стороні основної продовольчої та медичної допомоги.

Читайте також: ОАЕ скасували візи для українців

«Примітно, що цього разу еміратський гуманітарний вантаж був доставлений на борту українського Ан-124», - зауважило посольство.

Як повідомляв Укрінформ, Вінниця 14 квітня отримала 100 тонн продовольчого вантажу від швейцарської гуманітарної місії для забезпечення постраждалих міст і переселенців.

Фото: Посольство України в ОАЕ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-