Денісова оприлюднила корисні лінки для українських біженців у Чехії

Денісова оприлюднила корисні лінки для українських біженців у Чехії

Укрінформ
Уповноважений ВР з прав людини Людмила Денісова оприлюднила лінки з корисною інформацією для українців, які планують прибути або вже перебувають на території Чеської Республіки.

Як передає Укрінформ, про це вона поінформувала у Телеграмі.

«За результатами нашої домовленості з громадським захисником прав Чеської Республіки для отримання інформації про перебування біженців з України на території Чеської Республіки на ресурсах громадського захисника розміщено відповідні роз’яснення», - зазначила Денісова.

Зокрема, на сайті Громадського захисника прав Чехії розміщено корисну інформацію українською мовою для громадян України щодо їх перебування в Чеській Республіці: https://www.ochrance.cz/alert/.

За цим лінком доступні інформаційні бюлетені українською мовою: https://www.ochrance.cz/situace/letaky-pro-ukrajince/.

Також доступна інформація щодо усіх питань, пов’язаних з дітьми: https://deti.ochrance.cz/aktuality/ombudsman-detem-z-ukrajiny/.

Денісова поінформувала, що за цим лінком - https://www.ceskatelevize.cz/porady/14876111606-udalosti-tlumocene-do-ukrajinstiny - громадяни також можуть знайти трансляцію Суспільної служби Чеського телебачення (Česká televize), де у перекладі українською мовою доступна головна програма новин «Události».

Ця програма вона виходить на каналах CT1 та CT24 щодня з 19:00,а трансляції також доступні в Інтернет-архіві телевізійних програм, уточнила український омбудсман.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-