Принц Вільям під час візиту в Беліз висловив підтримку Україні

Принц Вільям під час візиту в Беліз висловив підтримку Україні

Укрінформ
Герцог Кембриджський Вільям вкотре підтримав народ України, який бореться проти російських загарбників, та заявив про солідарність з українцями.

Як передає Укрінформ із посиланням на Reuters, про це він сказав під час візиту до британського військового тренувального центру в Белізі з нагоди 70-річчя правління британської королеви Єлизавети.

Принц Вільям, який приїхав до Белізу вперше за останні два десятиліття разом зі своєю дружиною, герцогинею Кембриджською Кетрін, наголосив на важливості охорони демократії та зазначив, що Беліз, як і ряд інших країн, приєднався до засудження російського вторгнення в Україну.

«Сьогодні ми думаємо про тих, хто бореться в Україні, і солідарні з ними», - сказав британський монарх.

Як повідомлялося, що герцог Кембриджський Вільям й герцогиня Кембриджська Кетрін відвідали Український культурний центр у Лондоні, де зустрілися з волонтерами, які збирали вантажівки гуманітарної допомоги, щоб підтримати Україну в умовах повномасштабної агресії рф.

Члени британської королівської родини одягли українські жовто-сині значки солідарності. Обговорюючи війну в Україні з українськими волонтерами, принц Вільям сказав, що Британія та вся Європа єдині за українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-