Нова Зеландія надасть Україні ще 4 мільйони доларів гуманітарної допомоги

Нова Зеландія надасть Україні ще 4 мільйони доларів гуманітарної допомоги

Укрінформ
Нова Зеландія надасть Україні додатково 4 мільйони доларів гуманітарної допомоги на підтримку українських громад.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Твіттері посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко.

«Нова Зеландія надасть додаткові 4 мільйони доларів на підтримку українських громад. Дякую!» - написала вона.

Раніше Нова Зеландія вже виділила Україні 2 мільйони доларів гуманітарної допомоги для підтримки закладів медичної інфраструктури та закупівлю продуктів харчування і предметів гігієни для населення.

Як повідомляв Укрінформ, Нова Зеландія заборонила в’їзд 102 громадянам росії та білорусі, відповідальним за вторгнення в Україну. До санкційного списку входять такі високопоставлені російські політичні лідери, як президент рф володимир путін, голова уряду рф михайло мішустін, глава МЗС росії сергій лавров, міністр оборони сергій шойгу.

Також уряд Нової Зеландії прийме закон, який дозволяє вводити санкції проти росії після її вторгнення в Україну. Після його ухвалення це буде перший випадок, коли Нова Зеландія запровадить санкції окремо щодо країни.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-