Мобільні оператори в ЄС та Канади скасували оплату за дзвінки в Україну - Кулеба

Мобільні оператори в ЄС та Канади скасували оплату за дзвінки в Україну - Кулеба

Укрінформ
Мобільні оператори 15 країни скасували оплату за телефонні дзвінки в Україну на знак солідарності з українським народом.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Мобільні оператори Канади, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Фінляндії, Словаччини, Північної Македонії, Швеції, Литви, Латвії, Чехії, Польщі, Хорватії, Сербії, Боснії і Герцеговини скасували оплату за телефонні дзвінки до України. Такий крок - вияв справжньої солідарності з нашою державою та її народом», - наголосив глава МЗС.

Крім того, Кулеба зазначив, що «одна дружня країна, назву якої поки не озвучую, ухвалила рішення надати Україні багато патронів, міни для мінометів та ракети для Градів, щоб зміцнити нашу оборону».

Також міністр нагадав, що Рада Європи припинила право РФ бути представленою у двох ключових органах – у самому Комітеті міністрів та у ПАРЄ. Вперше в історії Росію позбавили голосу в Комітеті міністрів, констатував Кулеба.

«Україна пам‘ятатиме кожну країну, міжнародну організацію, бізнес, людину, яка не відвернулася, не лицемірила в обличчя, а стояла пліч-о-пліч з українцями у цей критичний час», - наголосив глава МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Італії Луїджі Ді Майо запевнив Кулебу, що Італія підтримає відключення Росії від SWIFT.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-