На Закарпатті до Дня єднання Прапор України підняли разом із лікарями та вчителями

На Закарпатті до Дня єднання Прапор України підняли разом із лікарями та вчителями

Фото
Укрінформ
В Ужгороді в рамках урочистостей до Дня єднання Прапор України на найвищому флагштоку в області піднімали разом із лікарями-епідеміологами, вчителями, волонтерами та військовими.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита, передає Укрінформ.

"В цей день в Ужгороді Державний Прапор України на найвищому флагштоку Закарпаття підняли разом із лікаркою-епідеміологинею Оленою Верстюк-Шарапою, вчителькою історії Світланою Іваниш, волонтером, учасником бойових дій Сергієм Шишканинцем та підполковником Олександром Тельновим", - сказав Микита.

В Ужгороді закарпатці також утворили ланцюг єдності через річку Уж, тримаючи в руках синьо-жовті прапорці.

До акції долучились дипломати європейських країн, представники громадських об’єднань, релігійних організацій, мешканці та гості міста.

Читайте також: СКУ закликає українців до глобальної акції солідарності у День єднання

Як повідомляється, сьогодні, 16 лютого, в Україні відзначають День єднання. Відповідний указ №53/2022 опублікований на сайті глави держави. В цей день встановлюють Державний Прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, о 10 годині прозвучав Державний Гімн України, наразі закордонними дипломатичними установами України в державах перебування проводяться відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-