Москва підозрює своїх посіпак на ТОТ Луганщини у розкраданні коштів на ремонт пам’ятників - ЦНС

Москва підозрює своїх посіпак на ТОТ Луганщини у розкраданні коштів на ремонт пам’ятників - ЦНС

Укрінформ
Слідчий комітет РФ розслідуватиме розкрадання грошей, які були виділені на відновлення пам’ятників т. зв. "великої вітчизняної війни" на ТОТ Луганської області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«На тимчасово окуповані території Луганщини прибула перевірка з Кремля щодо фактів розкрадання коштів на ремонтах пам’ятників на тему «вітчизняної війни». Вся цінність «русского міра» закінчується на питаннях грошей. Так, росіяни міфологізують другу світову війну з метою подальшої мілітаризації населення для загарбницької політики Кремля. Проте більше ніж «пам’ять про дідів» ворог любить гроші», - йдеться в повідомленні.

Очевидно, у Москві достатньо добре знають кримінальні нахили своїх ставлеників, тому на ТОТ Луганської області відрядили працівників Слідчого комітету зі столиці, які розслідують факти розкрадання коштів місцевою владою на ремонтах пам’ятників до 9 травня.

Читайте також: Окупанти завинили мільйони рублів бюджетникам на ТОТ Луганщини - Центр нацспротиву

«Акцентуємо увагу на відвертому цинізмі кремлівських посіпак і нагадуємо, що кожен з мешканців ТОТ може завжди повідомити шляхи пересування колаборантів, аби Рух опору притягнув їх до відповідальності», - зазначили в Центрі національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, на «свято 9 травня» загарбники планують масово вивезти до РФ українських підлітків.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-