Росіяни завезли чергову партію лікарів на тимчасово окуповані території - Центр нацспротиву

Росіяни завезли чергову партію лікарів на тимчасово окуповані території - Центр нацспротиву

Укрінформ
Російські загарбники через дефіцит медиків на тимчасово окупованих територіях завезли туди чергову партію своїх лікарів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Найкращою ілюстрацією «підтримки окупації» з боку місцевого населення тимчасово окупованих територій є кадровий дефіцит у регіоні. Зокрема, окупанти привезли лікарів до Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці гастролери прибули з Тюмені та Санкт-Петербурга. Їх завданням буде не лише праця у цивільних лікарнях, але й чергування у шпиталях.

«Також саме ці лікарі будуть проводити огляди школярів з подальшим визначенням дітей, яких відправляють до таборів у РФ. Частину дітей потім не повертають назад під різними приводами», - підкреслили у повідомленні.

Читайте також: Росіяни завозять у тимчасово окупований Приморськ все більше гастарбайтерів - Федоров

Центр національного спротиву наголосив, що кожен гастролер, який допомагає окупантам встановлювати свою владу, понесе відповідальність за свої дії.

Як повідомлялося, на тимчасово захоплених територіях загарбники досі не можуть завершити формування своїх окупаційних адміністрацій і шукають зрадників для роботи там, аби зменшити чисельність росіян в цих структурах, які працюють на ротаційній основі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-