У Криму окупанти порушили майже 700 справ за «дискредитацію армії РФ»

У Криму окупанти порушили майже 700 справ за «дискредитацію армії РФ»

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму російські загарбники порушили 699 справ за "дискредитацію ЗС РФ". З них у 612 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

Про це повідомляє постійне представництво Президента в Криму у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Про посилення спротиву свідчать і нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних судах Криму за статтею про так звану “дискредитацію ЗС РФ”. Станом на 29 лютого 2024 року зафіксовано 699 випадків надходження матеріалів складених за ст. 20.3.3 КпАП РФ до т.зв. "судів" на території тимчасово окупованого Криму та інших компетентних органів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 612 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 11 випадках розгляд матеріалів продовжується.

Читайте також: У Криму окупанти завели 665 справ проти цивільних за проукраїнську позицію

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура Росії у 2023 році видалила та заблокувала за "фейки та "дискредитацію армії" понад 69 тисяч інтернет-ресурсів. Ще 128 тисяч інтернет-ресурсів були заблоковані у 2022 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-