Колаборантам з ТОТ поставили плани явки на «вибори» Путіна - Центр нацспротиву

Колаборантам з ТОТ поставили плани явки на «вибори» Путіна - Центр нацспротиву

Укрінформ
Керівникам установ і закладів на тимчасово окупованих територіях України вже передали з Москви заплановані показники явки на «виборах» Путіна.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Всі керівники «навчальних закладів» та інших фейкових структур на тимчасово окупованих територіях отримали план з явки підлеглих на «виборчі дільниці». У Росії, а також на тимчасово окупованих територіях, починається пропагандистське шоу з назвою «вибори президента РФ», мета якого створити колективну відповідальність за злочини Кремля», - йдеться в повідомленні.

Таким чином загарбники намагаються «легалізувати» окупацію українських територій. Для цього всім колаборантам поставили завдання забезпечити норму явки від кожного підприємства чи установи.

При цьому їх попередили, що завдяки відеоспостереженню із системою розпізнавання облич на дільницях буде відомо чи виконано план. А за його невиконання пригрозили наслідками.

Читайте також: ЄС не визнаватиме президентські «вибори» РФ на тимчасово окупованих територіях України

Центр національного спротиву закликав українців саботувати вказівки колаборантів та ігнорувати псевдовибори. А також нагадав, що інформацію про зрадників можна анонімно передавати у Спротив.Бот.

Як повідомляв Укрінформ, до «виборів» Путіна на окуповані території з Росії завозять дедалі більше силовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-