Гірськолижні курорти Грузії офіційно відкриються 25 грудня

Гірськолижні курорти Грузії офіційно відкриються 25 грудня

Укрінформ
Компанія з розвитку гірських курортів Грузії заявила, що всі зимові курорти країни, крім Бакуріані, офіційно відкриються 25 грудня.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє Перший канал Грузії.

Так, у Местія запустять відкриту канатну дорогу, яка зв'яже центр містечка з курортом Хацвалі, а також найновіший десятимісний комплекс канатної дороги гондольного типу на горі Зурулді. Довжина канатної дороги становить 1 421 метр, швидкість – 6 м/с. На курорті Хацвалі функціонують чотири гірськолижні траси, протяжністю 7 км, які розраховані на лижників усіх категорій.

Що ж до лижного ареалу Тетнулді, на курорті є п'ять канатних доріг та п'ять лижних трас. Найвища точка розташована на висоті 3 168 метрів над рівнем моря.

На курорті Гудаурі працюватиме 18 канатних доріг. Шанувальникам катання на лижах та сноубордах запропонують 22 траси завдовжки 70 км. На курорті Годердзі є дві великі канатні дороги, один «килим», що рухається, і лижна траса завдовжки 7 км.

Канатні дороги в Местія та Гудаурі працюватимуть щодня. Курорт Гудаурі – з 10:00 до 17:00, Хацвалі з 10:00 до 16:00 (субота-неділя з 10:00 до 17:00), Тетнулді з 10:00 до 16:00, Годердзі 10:00 17:00.

Щодо зони катання Бакуріані, то гірськолижна інфраструктура 25 грудня не буде задіяна через кліматичні умови, проте у разі опадів та морозу «канатки» на курорті працюватимуть у звичайному режимі.

Безпеку гірськолижних спусків на гірських курортах Грузії забезпечують рятувальна служба «Компанії розвитку гірськолижних курортів» та гірський патруль.

Як повідомляв Укрінформ, для підтвердження безпечного COVID-статусу іноземним громадянам, які прибувають до Грузії, достатньо надати відповідні документи, видані в країні проживання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-