Для розвитку внутрішнього туризму зараз вдалий момент – Ткаченко

Для розвитку внутрішнього туризму зараз вдалий момент – Ткаченко

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що нині, у період коронакризи та фінансової нестабільності, вдалий час для розвитку внутрішнього туризму.

Таку думку він висловив на брифінгу в п'ятницю, 10 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Під час кризи для запуску внутрішнього туризму якраз вдалий момент. Ми вивозимо з країни у 4-5 разів більше грошей, ніж завозимо сюди. Орієнтація має бути не тільки на туристичні сфери тяжіння, а й на сферу послуг, яка у цій галузі існує", – сказав Ткаченко.

Читайте також: МКІП допоможе заповідникам у промоції та реставрації – Ткаченко

За його словами, у нинішніх умовах також варто звернути увагу та направити зусилля на підтримку кіно. Йдеться не тільки про знімання фільмів, а й серіалів із наративами, пов'язаними з українськими героями, історією. "Чому серіали? Тому що їх можна зняти в умовах напівкризи швидко і їх побачить якомога більша кількість населення. Це також своєрідний крок назустріч телеканалам, продакшнстудіям, які теж потерпають у цій ситуації", – зазначив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Ткаченко заявив про наміри Міністерства культури та інформаційної політики допомагати заповідникам збільшити кількість відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-