Українські туристи зі Шрі-Ланки повернуться до Києва 19 березня – туроператор

Українські туристи зі Шрі-Ланки повернуться до Києва 19 березня – туроператор

Укрінформ
Літак із українцями вилетить зі столиці Шрі-Ланки – Коломбо – до Києва 19 березня о 01:50 за місцевим часом.

Про це інформує туроператор Join UP! на сторінці в Facebook.

«Інформація для туристів Join UP! та інших українців у Шрі-Ланці… Інформація щодо рейсу 19 березня. Усі українці, які мають зворотні квитки до України (в Одесу та Київ) на 19 березня, вилітають з Коломбо одним рейсом о 01:50 за місцевим часом», – ідеться в повідомленні.

Також звертається увага на зміну аеропорту прильоту – з міста Одеса на місто Київ.

«Через введення низки обмежувальних заходів у зв’язку із поширенням коронавірусу Covid-19 ми змушені відмінити всі регіональні трансфери. Щоб дістатися додому, вам доведеться скористатися послугами приватних перевізників та їхати групами не більше 10 осіб», – зазначається в дописі.

Читайте також: Кулеба просить українців у Шрі-Ланці не шукати обхідні шляхи додому

Як повідомлялось, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба звернувся з проханням до співвітчизників, які нині перебувають у Шрі-Ланці, не шукати самостійно обхідні шляхи через треті країни, у яких вони можуть застрягнути ще надовше.

За його словами, кількасот українських громадян ситуація з коронавірусом застала в туристичній подорожі на Шрі-Ланці. Уряд країни заборонив авіасполучення та в'їзд іноземців. Співробітники посольства не могли дістатися туди, а один із дипломатів навіть отримав відмову у візі з посиланням на форс-мажорні обставини. Тому посольство звернулося до української громади на Шрі-Ланці, яка допомагала втілити практичні рішення для повернення українців.

Водночас Україна також із 17 березня до 3 квітня закрила пункти пропуску через державний кордон для міжнародного пасажирського повітряного сполучення (за винятком низки категорій громадян).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-