Северинівська ОТГ на Вінниччині готується до фруктового фестивалю

Северинівська ОТГ на Вінниччині готується до фруктового фестивалю

Укрінформ
На Вінниччині у Северинівській ОТГ в неділю, 7 липня, відбудеться фруктовий фестиваль "ФруктосмакФест", який організовують кластер "Яблуневий шлях" – "Apple Way" та Подільська агенція регіонального розвитку.

Про це йдеться на сторінці заходу в Facebook

"Северинівська об'єднана територіальна громада запрошує усіх охочих на фруктовий фестиваль "ФруктосмакФест". Свято відбуватиметься 7 липня з 15 години аж до опівночі. Місце розташування – долина між селами Чернятин і Северинівка біля річки Рів. Під час фестивалю будуть різні розваги: запливи на каяках, прогулянки на вітрильному катамарані, аквагрим, розіграш лотереї, пляжний волейбол, футбол у болоті та багато іншого", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили в оргкомітеті фестивалю, програма "ФруктосмакФесту" складатиметься з кількох блоків - розважального, виставкового, спортивного та концертного.

Так, учасники й гості фесту зможуть покататися на каяках і "таблетках", моторних човнах та вітрильних катамаранах. Виставкова складова потішить різноманітними смаколиками, адже її організатори обіцяють роботу польової кухні, дегустацію традиційних для цієї місцевості страв і, власне, фруктів та ягід. 

Опісля ж самодіяльним атлетам запропонують позмагатися у вправності в футболі на болоті, пляжному волейболі та перегонах на каяках. 

Читайте також: На Житомирщині влаштують рибний фестиваль на річці Смолка

Із 19:00 стартує концертна програма, яка завершиться феєрверком, що дасть старт молодіжній дискотеці.

"ФруктосмакФест" проводиться в межах проєкту технічної фінансової допомоги Європейського Союзу "Кластер "Яблуневий шлях", що реалізується в Україні в рамках програми "Мери за економічне зростання" (M4EG). Це нова ініціатива Європейського Союзу, яка розпочала діяльність у січні 2017 року в межах Східного партнерства. Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць. 

Проєкт "Яблуневий шлях" впроваджується на території Барської та Северинівської об’єднаних територіальних громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-