Tesla знижує ціни на Model Y на $7 000

Tesla знижує ціни на Model Y на $7 000

Укрінформ
Компанія Tesla знижує ціни на нерозпродані позашляховики Model Y у США, намагаючись ліквідувати безпрецедентну кількість запасів.

Про це повідомляє Tech Crunch, передає Укрінформ. 

Багато моделей Model Y з великим запасом ходу і високими характеристиками нині продаються на $5 000 менше від початкової ціни, а задньопривідні версії знижуються ще більше - на понад $7 000, зазначає видання.

Ці знижки пов’язані з тим, що Tesla знову виготовили набагато більше автомобілів, ніж продали за останній квартал. У першому кварталі компанія виготовила 433 371 автомобіль, але поставила лише 386 810, що, ймовірно, додало понад 40 000 електромобілів до її складських запасів. Компанія побудувала більше автомобілів, ніж відвантажила за сім з останніх восьми кварталів, зазначає Bloomberg News.

У січні Tesla попередила, що зростання продажів може бути "помітно нижчим" у 2024 році порівняно з попередніми роками.

Читайте також: Маск відвідав завод Tesla біля Берліна

Маск більш-менш визнав, що останнім часом Tesla доводиться докладати більше зусиль, щоб збільшити попит на свої автомобілі. Він значною мірою звинуватив у цьому високі відсоткові ставки, хоча його компанія різко знизила ціни на Model Y і Model 3 протягом 2023 року.

Як повідомляв Укрінформ, Tesla вперше від початку пандемії COVID-19 стикнулася зі зниженням обсягу продажів у річному вимірі.

Фото: Tesla

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-