ESA й Samsung розробили годинник, що показує час на всіх планетах Сонячної системи

ESA й Samsung розробили годинник, що показує час на всіх планетах Сонячної системи

Укрінформ
Європейське космічне агентство й південнокорейська компанія Samsung спільно розробили годинник Galaxy Time, який показує час на всіх планетах Сонячної системи.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі ESA.

«Разом з ESA, одним із найбільших гравців у сфері космічних подорожей, ми розробили циферблат, який пропонує користувачам Samsung Galaxy новий унікальний спосіб досліджувати нашу Сонячну систему», - заявив віцепрезидент Samsung Electronics з маркетингу в Німеччині Маріо Вінтер.

Зазначається, що цей годинник показує не тільки час на Меркурії, Венері, Марсі, Юпітері, Сатурні, Урані та Нептуні, а й на Землі.

Читайте також: В Урана та Нептуна відкрили три нові супутники

Крім цього, він допомагає користувачу побачити точне розташування планет та відстані до Землі завдяки даним ESA в реальному часі.

Щоб забезпечити максимальну точність, Samsung тісно співпрацювала з експертами ESA. Вони допомогли з усіма фактами та статистикою, включно з розрахунком часу на планетах із різною довжиною дня до Землі. Наприклад, доба на Венері триває 243 земних дні.

Читайте також: NASA досліджує озеро в Туреччині, аби зрозуміти геологічну історію Марса

Galaxy Time показує місцевий час на обраній планеті, а також інші цікаві факти, такі як кількість супутників і навіть те, яка погода нині на тій планеті.

Як повідомляв Укрінформ, південнокорейська компанія Samsung Electronics презентувала стильний і компактний планшет Galaxy Tab S6 Lite (2024), призначений як для роботи, так і для розваг.

Фото: ESA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-