Spotify тестує нову функцію - на стримінгу з’являться музичні відео

Spotify тестує нову функцію - на стримінгу з’являться музичні відео

Укрінформ
Шведська музична стримінгова компанія Spotify запускає на платформі повнометражні музичні відео в обмеженій бета-версії для преміумпідписників.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Запуск Spotify включатиме "обмежений каталог музичних відео, в тому числі хіти світових виконавців, таких як Ед Ширан... або місцевих фаворитів, таких як Aluna", - йдеться в повідомленні.

Музичні відео будуть доступні для преміумкористувачів у Великій Британії, Німеччині, Італії, Нідерландах, Польщі, Швеції, Бразилії, Колумбії, Філіппінах, Індонезії та Кенії в бета-версії, що стартує в середу.

Новий план Spotify має на меті досягти 1 мільярда користувачів до 2030 року, але він стикається з конкуренцією з боку Apple Music і YouTube, що належать Alphabet, які дозволяють користувачам дивитися музичні відео безкоштовно.

Читайте також: Spotify подолав позначку в 600 мільйонів активних користувачів на місяць

У березні минулого року Spotify запровадив нову вкладку "кліпи" - вертикальні відеоролики тривалістю до 30 секунд, їх можуть завантажувати артисти безпосередньо на Spotify.

Як повідомляв Укрінформ, Spotify розширює свою пропозицію аудіокниг, надаючи всім платним підписникам 15 годин безкоштовного прослуховування на місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-