Spotify подолав позначку в 600 мільйонів активних користувачів на місяць

Spotify подолав позначку в 600 мільйонів активних користувачів на місяць

Укрінформ
Стримінговий сервіс Spotify заявив, що за підсумками четвертого кварталу 2023 року кількість активних користувачів на місяць перевищує вже 600 мільйонів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

У четвертому кварталі Spotify додав ще 28 мільйонів до кількості щомісячних активних користувачів - а загалом цей показник уже дорівнює 602 мільйонам.

Також платформа оголосила про ще 10 мільйонів передплатників Premium, а загальний цей показник вже становить 236 мільйонів.

Зазначається, що в останньому кварталі минулого року компанія повідомила про дохід у розмірі 3,67 мільярда євро, що відповідає прогнозу, чистий збиток компанії у розмірі 70 мільйонів євро став більше, ніж очікувалося, через маркетингові витрати та витрати на персонал.

Генеральний директор Деніель Ек відзначив за четвертий квартал рекордне зростання кількості користувачів Spotify у 2023 році.

Читайте також: Universal Music видалить свої пісні з TikTok

Очікується, що в першому кварталі 2024 року Spotify матиме 239 мільйонів підписок Premium (зростання на 3 мільйони) і загальну кількість щомісячних активних користувачів 618 мільйонів (зростання на 16 мільйонів).

Як повідомляв Укрінформ, у грудні шведський гігант стримінгової музики Spotify оголосив про скорочення 17% працівників, тобто близько 1,5 тис. робочих місць, через прагнення компанії скоротити витрати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-