«Київ Цифровий» визнали найкращою міською інновацією на технологічному конгресі у Барселоні

«Київ Цифровий» визнали найкращою міською інновацією на технологічному конгресі у Барселоні

Укрінформ
Застосунок "Київ Цифровий" на Mobile World Congress Barcelona отримав нагороди як найкраща міська інновація і найкраща мобільна інновація для цифрового життя.

Як передає Укрінформ, про це Київ Цифровий повідомляє у Телеграмі.

“Отримали дві нагороди “Найкраща міська інновація” і “Найкраща мобільна інновація для цифрового життя”, - ідеться у повідомленні.

Mobile World Congress Barcelona - найбільша та найвпливовіша подія для операторів мобільного зв’язку, виробників пристроїв, постачальників та розробників технологій. Тут десятки тисяч керівників вищої ланки провідних світових компаній, міжнародних урядів і новаторських технологічних компаній збираються під одним дахом.

Читайте також: Організація Bloomberg Philanthropies допоможе додати у «Київ Цифровий» нові програми і послуги

“Поряд з нами Samsung Electronics, China Unicom, Huawei, Vodafone, Київстар, AI від Google. 110 тисяч людей з усього світу. Пишаємось, що продукт, який ми створюємо разом з вами визнається в світі, і стає візитівкою Києва. Попереду ще багато цікавого”, - зауважили розробники.

Як повідомляв Укрінформ, в оновленому застосунку “Київ Цифровий” тепер можна підтверджувати вхід через телефонний дзвінок та створювати QR-квитки для поїздок у швидкому доступі. Також у застосунку з’явилася мапа міських вбиралень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-