Організація Bloomberg Philanthropies допоможе додати у «Київ Цифровий» нові програми і послуги

Організація Bloomberg Philanthropies допоможе додати у «Київ Цифровий» нові програми і послуги

Укрінформ
За підтримки благодійної організації Bloomberg Philanthropies у застосунку «Київ Цифровий» зʼявляться нові послуги, зокрема програми з підтримки ментального здоровʼя.

Про це Укрінформу повідомили в команді «Київ Цифровий».

«Це цифрові послуги, які будуть імплементовані вже в існуючі IT-системи. У випадку підтримки ментального здоровʼя ветеранів, то це додаткові послуги у кабінеті захисника, який наразі проходить бета-тестування і буде запущений у травні цього року», – зазначили представники команди.

У «Київ Цифровий» розповіли, що розглядається не тільки впровадження нових цифрових сервісів. Також буде впроваджено низку офлайн-послуг. Наразі відбувається дослідження взаємодії вже наявних сервісів.

«Це буде, по суті, швидка психологічна і ментальна допомога як цифрова, так і офлайн, – будуть навчені працівники, які зможуть надати консультації», – додали у «Київ Цифровий».

Читайте також: «Київ Цифровий» оновив мапу укриттів і додав пункти обігріву

Очікується, що нові сервіси розпочнуть роботу вже в цьому році.

Як повідомлялося, Bloomberg Philanthropies — філантропічна організація, яку заснував Майкл Р. Блумберг. Bloomberg Philanthropies працює головним чином для розвитку п’яти сфер у всьому світі: мистецтво, освіта, довкілля, державні інновації та охорона здоров’я. У 2023 році Bloomberg Philanthropies інвестувала 3 мільярди доларів.

Фото: Вечірній Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-