Tesla встановила у світі вже 600 тисяч акумуляторів Powerwall

Tesla встановила у світі вже 600 тисяч акумуляторів Powerwall

Укрінформ
Tesla Energy, підрозділ компанії Tesla, оголосив про встановлення у світі вже 600 тисяч літій-іонних акумуляторів Powerwall.

Як передає Укрінформ, про це компанія повідомила у соцмережі Х.

«600 тисяч Powerwall встановлені по всьому світу», - заявили в Tesla Energy.

Портал Teslarati зазначає, що торік компанія знизила ціну на акумулятори Powerwall 2 у США та розмістила специфікації Powerwall 3 на своєму вебсайті, що може свідчити про те, що їх офіційний

Tesla є домінуючою силою на ринку акумуляторів-накопичувачів у США, претендуючи на близько 30,2% частки ринку в країні минулого року.

Серед іншого компанія нині проводить пілотні програми віртуальної електростанції (VPP) у кількох штатах США, включаючи Каліфорнію, Техас, Массачусетс та інші, а також нещодавно запустила цю програму в Пуерто-Ріко та інших місцях за межами США.

Читайте також: Прифронтові області отримали понад 300 систем зберігання енергії Tesla Powerwall

Powerwall - літій-іонний акумулятор, що призначений зберігати електроенергію для побутового споживання та різких змін навантаження.

Як повідомляв Укрінформ, Україна отримала від міжнародних партнерів 508 систем зберігання енергії Tesla Powerwall. Вони дозволять забезпечити об’єкти критичної та соціальної інфраструктури електрикою під час можливих відключень.

Фото: thedigital.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-