У Штатах стався масштабний збій телефонної мережі

У Штатах стався масштабний збій телефонної мережі

Укрінформ
По всій території Сполучених Штатів у чатвер стався збій телефонної мережі, внаслідок чого користувачі не мали змоги телефонувати, надсилати повідомлення та користуватися Інтернетом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Вранці 22 лютого мережа AT&T вийшла із ладу по всій території США. Клієнти не могли здійснювати дзвінки, надсилати текстові повідомлення, а також не мали доступу до Інтернету.

Зазначається, що понад 74 000 клієнтів AT&T повідомили про збій на сайті відстеження цифрових послуг DownDetector, однак кількість постраждалих абонентів може бути більшою.

В AT&T визнали факт масового збою, однак про його причину не повідомили, йдеться у матеріалі.

«Сьогодні вранці у деяких наших клієнтів спостерігаються перебої у бездротовому зв’язку. Ми терміново працюємо над тим, щоб відновити їх обслуговування», - заявили у компанії, закликавши постраждалих користуватися Wi-Fi для здійснення дзвінків до вирішення проблем із мережею.

Читайте також: У Telegram стався масштабний збій по всьому світу

Крім того, клієнти операторів Verizon і T-Mobile теж повідомили про близько 1000 збоїв мережі, свідчать дані DownDetector.

Однак у T-Mobile відкинули цю інформацію і заявили, що їхня мережа працює нормально. У Verizon дали аналогічний коментар.

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку «Київстар».

Фото: Brett Coomer/Houston Chronicle/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-