«Житомирська політехніка» запустила акселератор для технологічних стартапів

«Житомирська політехніка» запустила акселератор для технологічних стартапів

Укрінформ
Державний університет «Житомирська політехніка» запустив акселераційну програму BGV Hardware Accelerator для підтримки технологічних стартапів. Учасники проєкту отримають по 3 тис. євро на втілення своїх ідей.

Про це йдеться в пресрелізі університету, який є в розпорядженні Укрінформу.

«Мета акселератора - це пошук та залучення талановитих інженерів, а також створення в Україні сучасних інноваційних продуктів для розвитку технологічних бізнесів за напрямами: автоматизовані виробництва, робототехніка та інтернет речей, автомобільна промисловість, медичні технології, дрони, екотехнології, енергетика тощо», - йдеться у повідомленні.

Партнерами програми виступили український фонд стартапів Ukrainian Startup Fund та спілка Techosystem.

Програма акселератору включає теоретичну та практичну частини. Теоретична частина передбачає дев'ять навчальних модулів від міжнародних експертів та засновників провідних українських технологічних стартапів. Практична частина дозволить командам створити MVP на базі лабораторій інноваційного хабу університету.

Читайте також: У Дія.City вже понад 800 резидентів, ІТ-сектор продемонстрував найбільшу стійкість - Шмигаль

На підтримку та розвиток ідей акселератора, а саме на закупівлю необхідних додаткових матеріалів у процесі створення механізмів кожна команда-учасниця отримає до 3 тис. євро.

Прийом заявок від команд триває до 29 лютого. За результатами поданих заявок будуть відібрані 10 команд для подальшої участі в акселераторі.

Як повідомлялося, у державному університеті «Житомирська політехніка» відкрили Центр ветеранського розвитку, який став п’ятим у державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-