США і Південна Корея провели перше спільне навчання з кібербезпеки

США і Південна Корея провели перше спільне навчання з кібербезпеки

Укрінформ
Сполучені Штати та Південна Корея провели перші навчання з кібербезпеки, спрямовані на зміцнення спільних можливостей протидіяти кіберзагрозам з боку КНДР.

Про це повідомляє Yonhap, передає Укрінформ. 

Навчання під назвою «Кібер Альянс» (Cyber Alliance) проходили з 15 по 26 січня в кіберопераційному командуванні Збройних сил Південної Кореї. 

Тренування були зосереджені на навчанні фахівців кіберагентств двох країн щодо обміну інформацією про спроби злому та виконання протоколів реагуванню на такі зловмисні дії.

У південнокорейському оборонному відомстві запевнили, що дві країни продовжуватимуть розширювати підготовку фахівців з кібербезпеки та обмін технологіями для посилення співпраці в кіберсфері для протидії злочинній кібердіяльності Північної Кореї.

Читайте також: Корея розпочинає виробництво дронів-шпигунів для спостереження за КНДР

Сеул і Вашингтон продовжують вивчати способи перешкоджання крадіжці криптовалюти хакерськими угрупованнями Пхеньяна та іншій протиправній активності в кіберсфері, спрямованій на отримання фінансування ядерних і ракетних програм КНДР.

Як повідомляв Укрінформ, розвідка Південної Кореї виявила ознаки того, що КНДР намагалася застосувати генеративний штучний інтелект (ШІ) для своїх хакерських атак та іншої незаконної кібердіяльності.

Фото: ua.depositphotos.com​

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-