Snapchat дозволить батькам обмежувати користування чат-ботом із ШІ для підлітків

Snapchat дозволить батькам обмежувати користування чат-ботом із ШІ для підлітків

Укрінформ
Snapchat надасть батькам можливість заблокувати взаємодію підлітків з чат-ботом My AI для того, щоб вберегти їх від шкідливого контенту.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

У четвер у своєму блозі Snapchat повідомив, що "My AI" вже включає "захист від недоречних або шкідливих відповідей, запроваджує можливість тимчасового обмеження використання для тих користувачів Snapchat , які регулярно зловживають сервісом, а також врахування вікових особливостей".

Snapchat також пропонує батькам доступ до налаштувань безпеки та конфіденційності для їхніх дітей через інструмент батьківського нагляду "Family Center". Батьки можуть бачити, з ким їхня дитина ділиться своїми публікаціями в Stories, хто може зв'язатися з нею в додатку, і чи ділиться вона своїм місцезнаходженням на реальній карті "Snap Map" в додатку.

Читайте також: В Україні 76% вчителів принаймні раз користувалися штучним інтелектом

Ці зміни є лише останніми оновленнями функції "Family Center", яка дозволяє батькам контролювати поведінку користувачів віком від 13 до 17 років. Ця функція була запущена у 2022 році на тлі широкого занепокоєння щодо безпеки юних користувачів Snapchat, TikTok, Instagram, YouTube та інших соціальних мереж.

Після запуску "Family Center" Snapchat продовжує впроваджувати різні заходи безпеки для молоді, включаючи "систему блокування", запроваджену у вересні для акаунтів, які поширюють неприйнятний для підлітків контент у розділах Stories та Spotlight, де користувачі можуть публічно ділитися контентом у додатку.

Читайте також: ШІ-асистент від Microsoft вже доступний на Android

Як повідомляв Укрінформ, минулого року американська компанія Snap Inc., яка є власником месенджера Snapchat, презентувала чат-бот зі штучним інтелектом My AI.

Нещодавно компанія Meta Platforms заявила, що почне приховувати більше контенту від підлітків в Instagram і Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-