Німецький виробник дронів Quantum Systems став резидентом Дія.City

Німецький виробник дронів Quantum Systems став резидентом Дія.City

Укрінформ
Німецький виробник дронів компанія Quantum Systems стала резидентом Дія.City, що допоможе їй створити в Україні потужності для виробництва дронів та запуску R&D-центру.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Дія.City стає defense-tech хабом. Потужний німецький виробник дронів Quantum Systems приєднався до простору», - йдеться в повідомленні.

Як зауважують у Мінцифри, компанія займається проєктуванням, розробкою та виробництвом безпілотних літальних апаратів вже 8 років. У 2022 році німецький уряд почав постачати дрони від Quantum Systems до України.

Цьогоріч компанія заснувала в Україні Центр із сервісу, підтримки, навчання та логістики і відгукнулася на заклик українського уряду заснувати в нашій країні виробництво.

У міністерстві переконані, що резидентство в Дія.City допоможе Quantum Systems створити в Україні потужності для виробництва дронів та запуску R&D-центру.

Читайте також: Україна має нарощувати виробництво ударних дронів - Ігнат

Як повідомлялося, уряд розширив перелік компаній, які можуть доєднатись до Дія.City: резидентами податкового простору можуть стати компанії, які фокусують свою діяльність на виробництві безпілотників, відповідають за їх технічне обслуговування, а також надають послуги з навчання керування такими засобами.

Фото з сайту 7kanal.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-