Австралійська компанія надіслала Україні сім 3D-принтерів для ремонту військової техніки

Австралійська компанія надіслала Україні сім 3D-принтерів для ремонту військової техніки

Укрінформ
Австралійська компанія SPEE3D відправила Україні сім металевих 3D принтерів WarpSPEE3D для швидкого виготовлення критично важливих запчастин для різної військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Defence Post.

"Компанія з Мельбурна поставила в Україну металеві 3D-принтери в рамках Ініціативи сприяння безпеці України Міністерства оборони США", - йдеться у повідомленні.

SPEE3D надіслала партію з семи металевих 3D-принтерів WarpSPEE3D, призначених для швидкого виготовлення важливих запчастин для різного військового обладнання.

Співзасновник компанії Стівен Каміллері у супроводі ключового персоналу навчав раніше українських військових 3D-друку металевих деталей у Польщі.

Кожен принтер вартістю близько 1 мільйона доларів буде створювати критично важливі запчастини для української військової техніки.

Читайте також: Австралійська компанія передала Україні антидронову систему Slinger

"Ми зосереджені на наданні українським військовим ресурсів для посилення можливостей технічного обслуговування та ремонту, коли і де це найважливіше", - сказав віцепрезидент компанії SPEE3D Кріс Гарріс.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні Україна отримала від США 3D-принтери промислового рівня, здатні друкувати запчастини до техніки на полі бою.

Фото: SPEE3D

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-