Командиру омон красноярського краю, якого звинувачують у масовому вбивстві українців, зламали пошту

Командиру омон красноярського краю, якого звинувачують у масовому вбивстві українців, зламали пошту

Укрінформ
Українські хактивісти зламали електронну пошту та листування у месенджерах заступника командира омон красноярського краю рф сергія вейкколайнена та отримали дані особового складу підрозділу на момент вторгнення в Україну.

Про це повідомляє InformNapalm, передає Укрінформ.

«Хактивісти української команди «Кібер Спротив» передали у розпорядження міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm дані з електронної пошти та зламаних листувань в месенджерах заступника командира омон красноярського краю рф сергія валерійовича вейкколайнена. Цей воєнний злочинець цікавий тим, що у вересні 2022 року йому та ще деяким особам, включаючи командира омон красноярського краю рф сергія вікторовича казєїчова, Національна поліція України оголосила підозру у справі масового вбивства людей на Київщині», - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що завдяки цьому зламу вдалося отримати дані про підлеглий особовий склад, з повною штатною структурою, яка майже повністю зберігалась на момент вторгнення на територію України. Серед іншого йдеться про всіх посадових осіб, як офіцерів, так і сержантів.

Також у повідомленні зауважується, що командир підрозділу серед завдань на 2023 рік омон красноярського краю ставить продовження активної участі в «сво», підготовку операторів ПТУР, ПЗРК, БПЛА.

Раніше, у вересні 2022 року, Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що оголошено підозру російським загарбникам за фактом масового розстрілу у Гостомелі людей, які намагалися виїхати із зони бойових дій.

З усіх видів озброєння росіяни розстріляли 12 автомобілів. Найменша кількість влучань у транспортних засобах – 38 куль, найбільша – 178.

Читайте також: В ефірі російських медіа оголосили про «загрозу ракетного удару»

Клименко повідомив, що лише 25 лютого російські загарбники вбили 11 та поранили 15 осіб. Серед жертв – громадянин рф. Поміж постраждалих – громадянин Німеччини та працівники Бучанського райуправління поліції.

«На територію України цей підрозділ зайшов з особливим завданням - захопити Урядовий квартал та ліквідувати вище керівництво України», – додав Клименко.

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня українські хактивісти з команди "Кібер Спротив" відзвітували про глобальний злам даних "уповноваженої при президенті рф з прав дитини" марії львової-бєлової, яка, згідно з дослідженнями Conflict Observatory, відіграє провідну роль в організації вивезення дітей з України і проведенні проросійської пропаганди серед них. Хактивісти додали, що отримані дані допоможуть повернути до України викрадених росією дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-