Роботи допомагатимуть медсестрам у дублінській лікарні

Роботи допомагатимуть медсестрам у дублінській лікарні

Укрінформ
В університетській лікарні Mater Misericordiae у Дубліні роботи допомагатимуть медсестрам виконувати повсякденні адміністративні обов’язки, щоб у персоналу з'явилося більше вільного часу на пацієнтів під час пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Враховуючи те, що медсестри витрачають близько 30% свого дня на адміністративні завдання, останні кілька місяців я розглядала способи створення програмного робота, як частини нашої щоденної роботи. Зараз, коли розгортається пандемія Covid-19, дуже важливо, щоб весь персонал, який безпосередньо працює з хворими, був максимально вільний (від адміністративної роботи – ред.), щоб провести час з пацієнтами і боротися з цим спалахом, а не сидіти за комп'ютерами», - сказала помічник директора з профілактики та контролю інфекцій у лікарні Джінсі Джеррі.

За її словами, швидка діагностика і подальша ізоляція мають таке ж важливе значення в запобіганні поширенню Covid-19, як і соціальне дистанціювання.

«Ми впевнені, що реалізований нами проєкт допоможе пом'якшити величезне навантаження, яке цей спалах робить на медичні організації - не тільки в нашій лікарні, а й по всій Ірландії», - додала Джеррі.

Читайте також: У Китаї створили роботів для боротьби з коронавірусом

Як зазначається, розробником програмного забезпечення є компанія UiPath.

Роботи також прискорять процес аналізу і передачі результатів тестів Covid-19 пацієнтам і організаціям по всьому світу.

Фото: Getty Images / Tetra images RF

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-