Ford скорочує 7 тисяч своїх працівників у всьому світі

Ford скорочує 7 тисяч своїх працівників у всьому світі

Укрінформ
Американський автовиробник-гігант, компанія Ford оголосила про скорочення 7 тисяч працівників з-поміж офісного персоналу у всьому світі з метою економії щорічних витрат.

Про це повідомляє у понеділок центральний американський телеканал CNN.

"Компанія Ford скорочує 7000 офісних службовців, або приблизно 10% свого персоналу, що працює на постійній основі, у всьому світі", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що це є частиною зусиль компанії зі скорочення власного бюджету, що дозволить їй зменшити витрати приблизно на $600 млн щороку.

Читайте також: Мінюст США відкрив справу проти компанії Ford через викиди

У керівництві Ford зазначають, що вже у вівторок почнуть розсилати працівникам повідомлення про скорочення й завершать цей процес до кінця серпня. Як уточнює телеканал, очікується, зокрема, приблизно 2,4 тис. скорочень робочих місць у Північній Америці, близько 1,5 тисяч позицій будуть ліквідовані шляхом добровільного звільнення з пропозицією компенсацій.

"Цей крок є спробою скоротити бюрократію всередині компанії та спростити структуру управління на додаток до бажання скоротити витрати", - зазначив президент і виконавчий директор Ford Motor Company.

Таким чином, компанія Ford наслідувала недавній досвід скорочення офісних працівників у свого конкурента General Motors. У GM пішли на цей крок у листопаді минулого року, втративши близько 8 тис. своїх службовців, тобто 15% постійного персоналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-