Мілевський: Радий грати у команді, яка розвиває футбол, допомагає країні

Мілевський: Радий грати у команді, яка розвиває футбол, допомагає країні

Фото
Укрінформ
Відомий ексфорвард збірної України та київського «Динамо» Артем Мілевський увійшов до складу столичного медіафутбольного клубу IGNIS, за який виступають блогери, футбольні функціонери, агенти, журналісти, режисери.

У середу в Укрінформі відбулося представлення Мілевського та блогера Олександра Волошина як гравців цієї команди, передає кореспондент агентства.

Під час пресконференці Артем Мілевський зазначив, що виступи за IGNIS - величезна перемога для нього у непростий період.

Представлення Артема Мілевського та Олександра Волошина як гравців медійного футбольного клубу IGNIS FC” / Фото: Ілля Русаков, Укрінформ

«Радий виступати у клубі IGNIS. Це величезний успіх для мене сьогодні. Чудово, що запросили. Скажу чесно, після усіх своїх реабілітацій, мені було навіть важко ходити. Те, що я набрав таку форму, вихожу і граю - величезна перемога для мене. Тут зібралися  мої друзі, які створювали команду. Наша мета - допомогати ЗСУ, розвивати футбол в Україні. Щоб діти ходили на наші матчі і самі помім займалися футболом. Футбол - це наше все. Я своєю «медійністю» буду прагнути допомагати команді вирішувати усі її завдання», - сказав Мілевський.

Відповідаючи на запитання журналістів, він також зазначив, що уважно слідкує за нинішнім поколінням київських динамівців і навіть зробив молоді комплімент.

«У «Динамо» молода команда. Нова кров, ноові футбоісти, дуже талановиті. Але не все зразу, для успіхів потрібен час. Звичайно, хочеться і чемпіонами України стати, і в Лізі чемпіонів кожного року грати... Я відвідую матчі команди на стадіоні, їжджу на базу. Дуже уболіваю за хлопців»,- заявив 39-річний Артем.

«Займаюся футболом я постійно, починав ще у Бердичеві, - розповів Олександра Волошин. - Виріс на такйх футболістах, як Мілеввський. У футболі важлива не лише сама гра, а й шоу навкого неї. Для дітей, для їхніх батьків... Щоб наша країна розвивалася. Зроблю все, аби мій ресурс, моя медійність допомагала українському футболові. Словом, футбол для мене це те, чим я горів і горю все життя. У медійності я досяг результатів, хочу й у футболі реалізуватися. Давня мрія. Ми плануємо розвивати команду, можливо, мати футбольну академію. Медійний футбол  може створювати підгрунтя для того, що заповнювати трибуни, засновувати бренди».

Читайте також: УПЛ: «Динамо» та «Верес» сьогодні зіграють пропущений матч 5-го туру

Довідково:

Артем Мілевський є рекордсменом виступів за молодіжну футбольну збірну України - 37 поєдинок (7 голів). За національну команду форвард провів 50 ігор (8 голів), за київське «Динамо» - 157 матчів (57 забитих м'ячів). Милевський є сребним призером молодіжного чемпіонату Єврони (2007 рік), чвертьфіналістом чемпіонату світу (2006), чотириразовим чемпіоном України та чотириразовим володарем Кубка країни.

Олександр Волошин - відомий український блогер і підприємець, який має свій канал на YouTube, де записує підкасти з популярними людьми.

Фото: IGNIS.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-