Марта Костюк упритул наблизилася до топ-20 світового тенісного рейтингу

Марта Костюк упритул наблизилася до топ-20 світового тенісного рейтингу

Укрінформ
Першою «ракеткою» України залишається Еліна Світоліна, яка проводить уже 343-й тиждень у топ-20 і зберегла за собою 18-й рядок у світовій класифікації.

Упритул до першої двадцятки наблизилася Марта Костюк. Вона піднялася на 6 сходинок і посідає 21-е місце, передає Укрінформ.

Костюк, яка учтра виступила у фіналі турніру WTA 500 у Штутгарті, четверта українська тенісистка, яка посідає таке високе місце в рейтингу. Вона повторила результат Даяни Ястремської, а вище піднімалися лише Олна Бондаренко (№19 світового рейтингу) та Еліна Світоліна (№3).

Півфіналістка змагань у Руані Ангеліна Калініна зберегла за собою 32-ге місце, Даяна Ястремська опустилася на 34-ту сходинку (-1), а Леся Цуренко залишилася на 41-у місці. Усі п'ятеро українок, які входять до топ-50 світового рейтингу, зіграють на цьому тижні на турнірі WTA 1000 у Мадриді.

Піднялася на 125-те місце (+7) Дарія Снігур, яка стала чемпіонкою турніру ITF у Кальві. Юлія Стародубцева опустилася на 142-гу позицію (-4), а Анастасія Соболєва увійшла до топ-10 українського рейтингу, оновивши свій особистий рекорд - 271-е місце у WTA (+29).

Читайте також: Українка Костюк поступилась Рибакіній у фіналі турніру WTA 500 в Штутгарті

У парному рейтингу Людмила Кіченок залишається першою «ракеткою» України, посідаючи 18-те місце у рейтингу WTA. Надія йде 42-ю місце, а Марта Костюк розташовується на 63-й позиції у світовій класифікації (-4).

На фото: Марта Костюк/btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-