«Сокіл-2013» - переможець Всеукраїнських юнацьких хокейних змагань

«Сокіл-2013» - переможець Всеукраїнських юнацьких хокейних змагань

Укрінформ
У місті Богуслав на Київщині відбувся фінальний етап Всеукраїнських змагань з хокею серед юнаків 2013-2014 років народження.

Як повідомляє пресслужба ФХУ, шістка учасників фінального етапу визначилася дещо раніше, коли 12 команд були поділені на дві групи. Загалом у Богуславі змагалися столичний «Сокіл-2013», богуславські «Шершні», ХК «Кременчук», вінницький «Патріот», київські «Бульдоги» та дніпровські «Ягуари», передає Укрінформ. 

Команди протягом трьох ігрових днів провели одноколовий турнір. У перші два дні виокремився квартет лідерів, тож у неділю «Бульдоги» та «Ягуаар» розіграли між собою п’яте місце (кияни перемогли у серії булітів).

А ось боротьба за нагороди була запеклою. Перед останнім лідирував «Сокіл», «Патріот» та «Шершні» ще претендували на золоті нагороди, а «Кременчук» трохи відстав від лідерів. Але саме команда з Полтавщини сплутала всім карти, впевнено обігравши «Патріот» і застрибнувши на п’єдестал пошани.

Доля золотих нагород вирішувалася у протистоянні «Сокола» та «Шершнів». Цікаво, що господарі фінального етапу за підсумками цього матчу могли посісти будь-яке місце у топ-4. Кияни дуже впевнено розпочали поєдинок, закинувши три шайби. Але «Шершні» не лише змогли вирівняти гру, а й заволодіти ініціативою. Богуславці відіграли дві шайби і мали ще багато моментів для того, аби зрівняти рахунок. Але на дуже високому рівні відіграв голкіпер киян Макс Кривошея. У підсумку - перемога «Сокола-2013» з рахунком 3:2 - і «золото» разом з чемпіонським кубком їде до столиці.

Читайте також: В Україні створили хокейну лігу для аматорів

Срібні нагороди вибороли хокеїсти «Кременчука», бронза дісталася «Патріоту», який в особистому протистоянні переміг богуславців.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-